No items found.
No items found.

Infi

plus

Wij maken technisch mooi spul voor snelgroeiende scaleups zoals Picnic, SnappCar en NLziet

Profile

No items found.
Infi & waarmakers
Een team van gedreven waarmakers werkt sinds 2003 bij Infi samen om software te bouwen waarmee onze klanten het maken. We ontwikkelen voornamelijk webapplicaties en mobiele apps. 

Bij Infi werken nerds. Slimme nerds met een grote liefde voor softwareontwikkeling. Maar wees niet bang, we praten niet in code met elkaar. Bij Infi werken nerds die echt kunnen communiceren.
 
Samen maken we de ideeën van onze klanten waar. Net als jij vinden we het belangrijk dat er iets buitengewoon goeds ontstaat. Noem ons de waarmakers van Infi. 

Infi + jij = Wij
Jij wilt het allerbeste. Net als wij.
Samen dragen we de verantwoordelijkheid om tot een applicatie te komen waarmee onze klanten het gaan maken. Daarom werken we gedurende de samenwerking samen met onze klanten op kantoor.

Eerst koppelen we de technische wensen los van het einddoel. Pas als we daarover in dezelfde taal spreken, beginnen we aan de bouw van een webapplicatie of mobiele app. Zo groeien we van ‘Infi + jij’ naar Wij.

Klanten
Je kent onze klanten vast wel. We werken over het algemeen graag voor snelgroeiende scaleups waar het helemaal draait om techniek. Denk bijvoorbeeld aan supermarkt-challenger Picnic, autodeel-koningen SnappCar of mediavernieuwer NLziet.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Arthur van Schendelstraat 500, 3511 MH, Utrecht

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite