No items found.
No items found.

I Hate Statistics

plus

Wij maken statistiek weer sexy! Dit doen we samen met de Correspondent, Verenigde Naties, NRC en vele universiteiten.

Profile

No items found.
Wat doen wij?
Wij geloven dat iedereen statistiek kan leren begrijpen. Met heldere interactieve visuals, humor en veel geduld :). Daarom hebben we een programma ontwikkeld waar studenten op hogescholen en universiteiten interactief statistiek mee leren.

Maar dat is niet alles. Met ons project Snapstat ontwikkelen we interactieve uitleggen over statistiek die gebruik worden voor èn door journalisten. Zoals Peil Je Wijzer, een DIY uitleg over peilingen die samen met de Correspondent is ontwikkeld. Zie de explainer hier: Peil Je Wijzer in De Correspondent. Deze explainers worden gebruikt in onze (online) trainingen, bijvoorbeeld bij de Verenigde Naties, ING en NRC.

Hoe werken wij?
Het belangrijkste bij ons is dat iedereen het naar zijn zin heeft: iedereen doet zoveel mogelijk de dingen die zij leuk vinden of willen leren. Wij zijn er voor jou ipv dat jij er alleen voor ons bent. Daarom dekt bijvoorbeeld Pim (de oprichter) altijd de tafel (maar ook omdat hij altijd honger heeft ;) ). Bij stagiaires hebben we dit nog sterker: het belangrijkste is dat jij leert wat je interessant vindt. Oftewel, een ideale leeromgeving om echt stappen te zetten in je design en front-end skills.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Haarlemmerweg 514, 1014 BL, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite