No items found.
No items found.

Humanoids

plus

Wij zijn Humanoids. De nieuwe generatie UX designers & developers. Opgericht door specialisten, gerund door specialisten.

Profile

No items found.
Over Humanoids
Humanoids is een team van rond de 20 UX designers, front-end en back-end developers. Vanuit Rotterdam, Amsterdam en bij onze opdrachtgevers werken we aan apps, webapps, tools en platforms.

Dat doen we voor klanten als Port of Rotterdam, Lely Industries, Heineken Brouwerijen, ING Bank, Moneyou en het Ministerie van Binnenlands Zaken.

Waar we goed in zijn
We verbinden een diepgaande UX design expertise met cutting-edge development. En blinken uit in het maken van complexe en specialistische digitale producten. Daarbij besteden we een volle dag in de week aan onze specialistische trainingstrajecten voor academici.

Van een sterke basis naar live
Ons einddoel bij ieder project is een digitaal product maken dat gebruikers écht willen. Daarvoor zetten we onze toolbox met design methodologie volledig in. We werken sterk onderzoeksgericht en verbinden stakeholders met gebruikersbehoeften op enterprise niveau. Zo realiseren we gedragen, succesvolle projecten. Onze kracht is het volledig in sync laten lopen van UX design en development door een agile, systeem-gedreven workflow en op frameworks gebaseerde technologie.

Trainingsprogramma’s voor academici
We zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van ons bedrijf altijd begint bij de mensen. Daarom leiden we nieuwe Humanoids in-house op met gespecialiseerde trainingsprogramma’s op UX design, Front-end en Back-end development, speciaal voor academici.

Deze aanpak is de kern en de visie van Humanoids; het bouwen aan een team van top kwaliteit om het kenniswerk te doen van de toekomst.

Voor meer informatie
Kijk op onze website: https://humanoids.nl

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Stationsplein 45, Unit C8.073, 3013 AK, Rotterdam

Herengracht 577, 1017 CD, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite