No items found.
No items found.

Humanoids

plus

Humanoids. Academic Digitals. Wij trainen de nieuwe generatie top digitals. Designers én Developers.

Profile

No items found.
Onze designers en developers werken op het snijvlak van design en tech. Daar ontwerpen en bouwen we graag aan complexe digitale producten. We zijn open voor talent en verwelkomen 2x per jaar academici in onze trainingsprogramma's. We trainen hen samen.

Dus: we draaien graag complexe projecten. Dat past bij onze focus op academici. Want: we bieden unieke traineeships aan in UX en Front-end Development, speciaal voor academici.

Er is nog steeds een kloof tussen de universiteit en de technologische industrie. Voornamelijk omdat universiteiten niet genoeg praktische vaardigheden trainen en niet onderwijzen in de tools, technieken en methoden die gebruikelijk en actueel zijn in UX & Development teams.

Wij hebben een specifiek model ontwikkeld om juist die mensen een kans te geven. Dus: een traineeship van 12 maanden met een volle dag training iedere week, voorafgegaan door een crash course van 6 weken waarin we onze expertise op UX & Front-end Development delen. Dit geheel komt voort uit eigen ervaringen van jaren in tech werken, want onze oprichters zijn ook specialisten.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Stationsplein 45, Unit C8.073, 3013 AK, Rotterdam

Claude Debussylaan 7, Unit 3.10, 1082 MC, Amsterdam

No items found.

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite