No items found.
No items found.

Hogeschool van Amsterdam

plus

De opleiding Communication and Multimedia Design is onderdeel van het domein Media, Creatie en Informatie van de Hogeschool van Amsterdam.

Profile

No items found.
Je komt te werken bij de opleiding Communication and Multimedia Design, een onderdeel van het domein Media, Creatie en Informatie. De opleiding is gevestigd op de Amstelcampus en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  

Bij de opleiding CMD werken enthousiaste docenten samen met studenten aan hun voorbereiding en opleiding als CMD’er. CMD’ers zijn ontwerpers van interactieve, digitale communicatieproducten, -diensten en -belevingen. Studenten volgen vier jaar een generiek basisprogramma en kiezen in de loop van hun studie voor hun specialisatie. Dat kan zijn op het gebied van de Front end development, Interaction design, Visual interface design, Contentmanagement of Projectmanagement. De startende CMD-professional kan in het vakgebied van interactieve media effectieve oplossingen bedenken, ontwerpen, ontwikkelen, maken en managen. Tevens kan hij opdrachtgevers adviseren over de design-, technologie-, strategie- en cultuuraspecten van interactieve media. In het basisprogramma ontwikkelt de student een brede oriëntatie op het vakgebied in onderzoek, ontwerp, techniek, vormgeving en projectmanagement.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Spui 25, 1012 WX, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us