No items found.
No items found.

Getty Images

plus

Getty Images is de wereldwijde leider in visuele communicatie en de toonaangevende stock content site istock.com.

Profile

No items found.
Wie zijn wij?

Getty Images is de wereldwijde leider in visuele communicatie, die meer dan 170 miljoen content onderdelen beschikbaar stelt via het premium platform www.gettyimages.nl en de toonaangevende stock content site www.istock.com.

Getty Images is een vooraanstaande producent en distributeur van bekroonde foto’s, video, muziek, multimedia producten en andere digitale content van topkwaliteit. Via geavanceerde zoekfunctionaliteit en beeldherkenningstechnologieën bedient Getty Images zakelijke klanten in meer dan 100 landen en is het een startpunt voor creatieve- en mediaprofessionals voor het zoeken, ontdekken, aanschaffen en beheren van beelden en andere digitale content. De veelbekroonde fotografen en contentmakers, helpen klanten om inspirerend werk te produceren dat dagelijks verschijnt in 's werelds meest invloedrijke kranten, tijdschriften, reclamecampagnes, films, tv-programma’s, boeken en online media.

Bezoek www.gettyimages.nl om te ontdekken welke unieke rol Getty Images speelt om communicatie en het bedrijfsleven vooruit te helpen in digitale media en bijdraagt aan de totstandkoming van creatieve ideeën. Voor corporate nieuws en aankondigingen, bezoekt u http://press.gettyimages.com. Voor meer informatie over de verhalen, innovatie en inspiriatie achter onze content, bezoekt u http://stories.gettyimages.com. Daarnaast kunt u ons vinden via Facebook (http://www.facebook.com/gettyimages) en Twitter (http://www.twitter.com/gettyimages).

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us