No items found.

Profile

No items found.
Een digitaal bureau waar digitaal niet op nummer één staat? Yup, dat zijn wij.

Noem ons eigenwijs, maar wij zijn ervan overtuigd dat gebruikers centraal moeten staan in plaats van de oplossing zelf. Samen met de tofste klanten ontdekken en grijpen we kansen. Het resultaat? Indrukwekkende digitale platformen en diensten die daadwerkelijk waarde toevoegen. 

Vanuit ons karakteristieke kantoor in Tilburg werken wij in hechte teams, waarin meerdere disciplines samenkomen: strategen, developers en designers. Vrijheid, gelijkwaardigheid en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons altijd voorop. We bezuinigen niet op een feestje, en vieren onze successen met Brabantse worstenbroodjes, bier en bamischijven.
 
Ben jij een ware ontdekker? Een echte team player? Ga je hard op innovatie? En vind je het tof om intensief met klanten samen te werken? Laat je horen! We staan altijd open voor nieuw talent.

Meet the team

Freshheads teamfoto
Team size
44
Founding year
2002
Average team age
31
% Female / Male
23 / 77
Nationalities
1
Main language
Dutch

Perks & benefits

Annual team day
Annual team trip
Travel compensation
Flexible work hours
Pension Plan
Personal growth budget
Office lunch
Laptop
Hardware budget
Inspiration sessions
Event/conference tickets
Office massage

✨ Highlight: 

Team trip - Valencia 2019

“Het is weer tijd voor nieuwe verhalen”, zei onze directeur toen hij voor de zoveelste keer dat verhaal over die stapavond in Lissabon hoorde. En dus werd er een nieuwe reis gepland. Waarheen? Dan wisten we pas toen we in de vertrekhal van Schiphol stonden: Valencia. We fietsen, we aten tapas, keken het songfestival, wandelden door de stad en volgden een boxing clinic. Oh ja, er werd ook bier gedronken. En sangria. En aqua de Valencia. Met zware katers en nog zwaardere koffers vol nieuwe verhalen kwamen we maandagnacht weer thuis. Nu alweer zin in de volgende trip!

The office

Wilhelminapark 21, 5041 EB, Tilburg

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite