No items found.
No items found.

Formlab

plus

Wij ontwikkelen ideeën en concepten voor uiteenlopende opdrachtgevers, van de introductie van een nieuw merk tot een tijdschrift concept.

Profile

No items found.
Vanuit ons ‘lab’ op het Amsterdamse KNSM eiland werken wij aan concept development & design voor mixed media toepassingen. 

Wij ontwikkelen ideeën en concepten voor uiteenlopende opdrachtgevers, van de introductie van een nieuw merk tot een concept voor een tijdschrift. 

Formlab is gespecialiseerd in zowel grafisch als webdesign. Eenheid en consistentie in het complete communicatie traject staat bij ons op nummer 1. De naam Formlab komt voort uit het idee dat we een laboratorium voor vormgeving willen zijn. 

Wij experimenteren met vernieuwende vormgeving en werken aan een kwalitatief hoogstaand product. Formlab heeft zich gespecialiseerd op het gebied van lifestyle en leisure. Wij werken voor internationale bedrijven als citizenM en Jamie Oliver maar ook voor lokale opdrachtgevers ondermeer Spaces, Max Havelaar en Living. 

Ons team bestaat uit jonge, ambitieuze ontwerpers en ervaren media-experts. Daarmee garanderen we dat Formlab volledig op de hoogte is van alle media- en lifestyle-ontwikkelingen. Meer weten? bekijk dan onze uitgebreide online portfolio of bel / email ons vandaag nog: Nicole Struwer T. 020-6261930 nicole@formlab.nl

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

-, , Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us