No items found.
No items found.

Foam

plus

Foam laat mensen wereldwijd genieten van fotografie via ons museum in Amsterdam, ons magazine, onze website, en via onze galerie.

Profile

No items found.
Foam laat mensen wereldwijd genieten van fotografie via ons museum in Amsterdam, ons internationaal verspreide magazine, onze website, en via onze galerie. 

Foam is een ontmoetings- en inspiratieplek voor fotografieliefhebbers, fotografen, beeldredacteuren, ontwerpers en anderen uit het vakgebied. Wij richten ons met tentoonstellingen, publicaties, discussies en specifieke projecten op relevante ontwikkelingen binnen de fotografie. 

In onze programmering is speciale aandacht voor actuele thema’s binnen fotografie en voor werk van opkomend talent. Ook werk van gevestigde fotografen en historische fotografie heeft een plek in de programmering van Foam. Het hart van Foam ligt in het museum in Amsterdam. Daar is de centrale organisatie en redactie gevestigd. 

Vanuit Amsterdam werken we aan actuele tentoonstellingen, aan publicaties op de website en in Foam Magazine, aan nieuwe projecten en aan een aansprekend aanbod in onze galerie Foam Editions. 

We werken daarbij samen met een internationale netwerk van mensen en instituten die professioneel met fotografie bezig zijn. Foam is continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het publiek te bereiken. Daarbij zijn we niet bang om te breken met tradities en nieuwe wegen in te slaan.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

-, , Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us