No items found.
No items found.

Flinndal

plus

Flinndal is 1 van de grootste aanbieders van voedingssupplementen in de Benelux. Een jong en informeel bedrijf in het centrum van Haarlem.

Profile

No items found.
Over ons
Flinndal is een Nederlands bedrijf dat begin 2005 is opgericht als leverancier van eigenmerk voedingssupplementen. Door de combinatie van hoge kwaliteit producten die voor een voordelige prijs, rechtstreeks aan de consument worden geleverd, heeft Flinndal een unieke plaats binnen de branche van de voedingssupplementen weten te verwerven.

Flinndal is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland. Sinds een aantal jaar is Flinndal ook in het buitenland actief met deze succesvolle formule. Zo worden onze supplementen ook verkocht in België, Duitsland en Frankrijk. In 2017 hebben we bovendien een sportlijn toegevoegd: Flinndalsport.com


Niet onbelangrijk

Flinndal is een informeel bedrijf, waarbij een plezierige werkomgeving en onderling contact hoog in het vaandel staan. Tussen de middag regelen we lunch voor je en iedere vrijdag staat bier en wijn koud voor de borrel - in de zomer op ons dakterras.

Flinndal zit in het centrum van Haarlem en is uitstekend bereikbaar.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Houtplein 7, 2012 DD, Haarlem

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite