No items found.
No items found.

Fellows

plus

is een fullservice communicatiebureau. Ons DNA: no nonsense, strategisch en conceptueel sterk, resultaatgericht.

Profile

No items found.
Fellows is een fullservice communicatiebureau. We bestaan inmiddels meer dan tien jaar. Ons DNA: no nonsense, kritisch, strategisch, inhoudelijk en conceptueel sterk, middelenvrij, efficient, alles met aandacht en resultaatgericht.

Kracht
Wij lopen warm voor communicatieopdrachten waarvan het resultaat zichtbaar en meetbaar is. We streven naar maximale impact door gebruik te maken van creatieve concepten die niet op zich zelf staan, maar gebaseerd zijn op de kernwaarden, positionering en huisstijl van de opdrachtgever. Wat ons onderscheidt van andere bureaus is dat wij de kracht van reclame gebruiken in grafisch werk en de kracht van design in ons reclamewerk.

Aanpak
Bij Fellows werken we niet met een dure accountlaag. Het vaste aanspreekpunt is altijd  één van de makers. Deze is van A tot Z betrokken bij een opdracht, zodat er snel geschakeld kan worden en de klant ieder moment een sparring partner bij de hand heeft. Ondanks, of misschien wel dankzij, onze compacte organisatie zijn we in staat om omvangrijke, arbeidsintensieve opdrachten in korte tijd te realiseren.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Meeuwenlaan 100, 1021 JL, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite