No items found.
No items found.

Edelman Digital

plus

Wij zijn een prijswinnend, internationaal en creatief bureau! Met klanten als Starbucks, LinkedIn, Shell, Lays, PepsiCo en Heineken.

Profile

No items found.
Edelman Digital is het eerste en grootste wereldwijde opererende social-digital bureau. In Amsterdam richten we ons op het creëren en verspreiden van op inzicht gebaseerde, schaalbare en (bovenal) engaging verhalen. We ontwikkelen creatieve strategieën om de verschillende elementen van deze verhalen te krijgen waar ze het meest effectief en relevant zijn. Ons doel en belofte zijn een eenduidige en gecoördineerde online merk ervaring. ArtLab ondersteunt in de creatie van de verhalen rondom een merk, zowel online als offline, en van infographics tot games. Doordat we gebruik maken van de grootste talenten binnen en buiten het Edelman netwerk is ArtLab een creatief ecosysteem voor visuele concepten en content.
Edelman is het grootste onafhankelijke public relations bureau ter wereld met meer dan 4.800 medewerkers in 67 kantoren over de hele wereld. Op de Zuidas in Amsterdam werken ruim zeventig mensen vanuit vijf teams: Corporate, Consumer Brands, Health, Technology en Digital.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Gustav Mahlerplein 66A, 1008 AC, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us