No items found.
No items found.

Drukwerkdeal.nl

plus

Drukwerkdeal.nl is een snelgroeiend e-commerce met 200+ enthousiastelingen. Er is alle ruimte voor nieuwe ideeën, fun en een knipoog ;-).

Profile

No items found.
http://https//www.linkedin.com/company/1196697?trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Acompany%2CclickedEntityId%3A1196697%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1471869723671%2Ctas%3Adrukwerkdeal.nl Creatieve ideeën tot leven laten komen. De juiste doelgroep bereiken. Jouw uitingen tot één groot succes maken. Jouw uitingen tot één groot succes maken. Snel inspringen op veranderingen in de markt. Dat vraagt om kwalitatief drukwerk en een betrouwbare partner die met je meedenkt. Al bijna 10 jaar is Drukwerkdeal.nl daarom jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

 Drukwerkdeal.nl is in 2005 opgericht door Marco Aarnink. De succesformule is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende internetdrukker met vestigingen in Nederland en België. Dankzij een eigen machinepark kunnen wij uitermate snel en efficiënt produceren. Dit resulteert in scherpe prijzen en korte levertijden. Het is onze missie om drukwerkervaringen te creëren die zo goed zijn dat ze doorverteld worden: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat.

Wij combineren een klantvriendelijke website en een breed productaanbod met het vertrouwde ‘drukker om de hoek-gevoel’. Persoonlijke service, unieke aftersales en vaste contactpersonen bewijzen dit. 170 enthousiaste medewerkers staan dagelijks voor je klaar via telefoon, mail, chat en social media. Drukwerkdeal.nl Laat zien wie je bent!

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Keulenstraat 4, 7418 ET, Deventer

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us