No items found.
No items found.

Doors Open & Doors Open Female Hub

plus

Doors Open is een trainings en coachings bureau. Doors Open Female Hub is een co-working co-learning werkplek voor vrouwelijke ondernemers.

Profile

No items found.
Doors Open is een Learning & Development bureau in Den Haag. Naast Doors Open zijn, sinds januari 2018, ook de deuren van Doors Open Female Hub geopend. Doors Open Female Hub is een Co-working & Co-learning space voor vrouwelijke ondernemers. 

Doors Open heeft al honderden ambitieuze professionals geholpen het beste uit zichzelf, hun team of hun volledige organisatie weten te halen door de succesvolle workshops, trainingen, 1-op-1 coaching en maatwerktrajecten.

Doors Open Female Hub biedt vrouwen een locatie om van mede girlbosses te leren, anderen te inspireren met hun ideeën, toegang te krijgen tot een giganetwerk en waar ze trainingen kunnen volgen die hun helpen het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Wij geloven erin dat een kantoor delen met andere succesvolle vrouwelijke ondernemers zorgt voor een ongekende motivatie. Je tilt elkaar naar een hoger niveau, bundelt krachten en inspireert andere girlbosses om het ook helemaal te maken!

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us