No items found.
No items found.

DoorDeWijks

plus

DoorDeWijks staat voor betaalbare hulp binnen de wijk.

Profile

No items found.
DoorDeWijks staat voor betaalbare hulp binnen de wijk. Dit levert werkgelegenheid op en biedt hulp aan degene die wat ondersteuning of gezelschap kan gebruiken, ook zonder indicatie. 

Wijkbewoners, die tijd beschikbaar hebben, kunnen zich als doordewijker inschrijven bij onze stichting om vervolgens betaalde hulp binnen de eigen wijk te gaan verrichten. Dit tegen betaling van onder de 10 euro per uur. Daarmee zitten we tussen de 0 euro van de vrijwilligers en de 20+ euro van de professionals in. 

Behalve dat DoorDeWijks werkgelegenheid creeert en de sociale cohesie binnen de wijk bevordert, is het ook een voordeel dat de doordewijkers hun eigen baas zijn. Bij al het werk is de sociale instelling zeer belangrijk, dus behalve dat er samen thuis werk wordt verricht, is er ook tijd voor een kopje koffie, een praatje en een hoop lol. Iedere doordewijker kan aangeven wat voor werk hem/haar aanstaat, dit kan licht huishoudelijk werk zijn, maar administratie, tuin bijhouden, boodschappen doen, naar het theater gaan etc kan ook. Betaling gaat rechtstreeks van de klant naar de doordewijker.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

-, , Rotterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us