No items found.
No items found.

Dinst

plus

Online platform voor het boeken van betrouwbare en betaalbare diensten aan huis. Gericht op senioren en hun naasten.

Profile

No items found.
Weet je wie de grootste groep zorgverleners is in Nederland?  Niet de 180.000 thuiszorg medewerkers. Niet de 40.000 artsen. Het zijn de 3.500.000 miljoen mantelzorgers die vrijwillig voor hun naasten zorgen.

Mensen moeten langer zelfstandig thuis blijven wonen terwijl de overheid juist bezuinigt op de thuiszorg. Er wordt een nog groter beroep gedaan op de al overvraagde mantelzorger. 80% van mantelzorgers bij Alzheimer patiënten is overspannen.

Veel mantelzorgers hebben onterecht een schuldgevoel. Dinst maakt mensen bewust van hun situatie als mantelzorger en neemt taken uit handen. Zodat ze met gerust gevoel tijd hebben voor andere zaken of hun werk.

Dinst is een platform voor het vinden en boeken van gescreende professionals die diensten aan huis leveren. Bijvoorbeeld een pedicure of thuiskapster die ook nog even een kopje koffie blijft drinken bij je moeder.

Je werkt in een dynamische start-up omgeving vanuit Amsterdam. Momenteel is Dinst onderdeel van de digital health accelerator bij Rockstart. Er staat dan ook een wereld voor je open waarin kennis en ervaring wordt uitgewisseld tussen de start-ups onderling. Het Dinst team groeit van 2 naar 6 mensen: Dinst is gestart door Olivier en Dennis


Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us