No items found.
No items found.

De Kleine Ambassade

plus

De Kleine Ambassade wil de weerbaarheid van kinderen vergroten en hun betrokkenheid bij de eigen leefomgeving stimuleren.

Profile

No items found.
De Kleine Ambassade is een organisatie die middels participatieprojecten en educatieve programma’s de weerbaarheid van kinderen en jongeren wil vergroten en hun betrokkenheid bij de eigen leefomgeving stimuleert. Daarnaast geven we advies aan gemeenten, bedrijven en instellingen over doelgroepparticipatie. Onze ANBI-stichting bestaat uit een klein team van 16 toegewijde specialisten, waaronder onderwijskundigen, docenten, CMV’ers, maar ook een bestuurskundige, communicatiespecialist, redacteur en vormgevers. Ons kantoor bevindt zich in Schiedam (nabij Rotterdam).

Met onze gezamenlijke expertise en ervaring weten wij als geen ander hoe je informatie aan kunt laten sluiten op de belevingswereld van de doelgroep. Of dat nou middels een project, lesmethode, communicatieproduct of een combinatie hiervan is. We maken uiteenlopende onderwerpen begrijpelijk en toegankelijk voor kinderen en jongeren, zodat zij hierover een goedgeïnformeerde mening kunnen vormen en het leuk of nuttig vinden om mee te denken en te doen. Kinderen en jongeren voelen zich serieus genomen, vinden onderwerpen sneller interessant en ontdekken dat zij, nu en in de toekomst, zelf het verschil kunnen maken.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us