No items found.
No items found.

CreativeHaus

plus

CreativeHaus is een vernieuwend cultuurhuis die het concept mengformule een nieuwe betekenis geeft en waar creativiteit rijkelijk vloeit.

Profile

No items found.
CreativeHaus is een multidisciplinaire hotspot gebouwd door de zussen Anouk en Isah. Deze inspirerende plek hebben zij inmiddels uitgebouwd tot een branding & social media bureau.  

Wij zijn een fullservice bureau waar creativiteit rijkelijk vloeit. Van het maken van content tot het bedenken een geheel nieuwe branding voor een website.

We verbinden branding en digital tot de ultieme merkbeleving. 
We werken graag voor kleine bedrijven die we helpen met het verwezenlijken van hun droom om groot te worden. Daarnaast werken we ook met grotere merken die we helpen om de merkbeleving up to date te houden. Wij geloven dat marketing je kan overtuigen om een bepaald merk te kopen, maar het is de merkbeleving die bepaalt of je voor het rest van jouw leven alleen dat merk zal kopen.  

Hoe gaan we te werk?
We zijn een goed luisterend oor voor jou als klant, onthoudend dat de community het merk is. Door goed te luisteren en aandachtig te kijken naar jouw merk kunnen wij een passende vertaalslag maken. Deze verzamelde gegevens worden in een plan met visuele stijl gegoten voor jullie branding of social media. Door het duidelijk uitdragen van de filosofie van het merk zal het resultaat volgen.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

, , Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite