No items found.
No items found.

Connective Power B.V.

plus

Connective Power is een innovatief software ontwikkelbureau met een sterke focus op e-commerce en omnichannel retail.

Profile

No items found.
Wij zijn een innovatief bedrijf en werken met 'inhouse' 
e-commerce gerelateerde bedrijven samen om disruptive (baanbrekende) technologische resultaten te behalen. 

Zo hebben Connective PowerADPS en Commerce Squared gezamenlijk de dienst Omnia gelanceerd. Een geïntegreerde, op productniveau aangestuurde, pricing, marketing en promotie softwaretool, die zorgt voor een omzet- en winstgroei van retailers. 

CONNECTIVE POWER (CP) is een software ontwikkelbureau, opgericht in 1996, met een sterke focus op e-commerce en omnichannel retail. CP richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van webshops en websites (o.a. Plasmadiscounter, Koffiediscounter, Cameraland), hosting, domeinregistratie en online werken. CP heeft haar eigen omnichannel retail platform Amyx ontwikkeld en heeft jarenlange ervaring met productfeed management voor haar Amyx klanten.  

ADPS  De afgelopen vijf jaar is ADPS veel retailers, (zowel pure e-commerce partijen als omnichannel retailers) van dienst geweest, met haar dynamic pricing software, gebaseerd op prijselasticiteit van producten. Daarnaast is ADPS met haar Pricewatch service zowel retailers als fabrikanten van dienst met nauwkeurige pricing gegevens die ADPS verkrijgt uit haar rechtstreekse data verbindingen met belangrijke winkel vergelijkingssites.

COMMERCE SQUARED is een strategie-consultant gericht op e-commerce en omnichannel retail. Commerce Squared bedient klanten als Ahold, Decathlon en Microsoft. 

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us