No items found.
No items found.

Connect Holland

plus

Connect Holland is een digital agency met als missie organisaties helpen bij de digitale transformatie van hun dienstverlening.

Profile

No items found.
Voel jij je thuis bij een digitaal bureau met 30+ digital natives? Sluit een mooie mix van strategen, designers en developers aan op jouw bloedgroep? Past jouw DNA bij de manier waarop wij werken? Namelijk met de klant als specialist in zijn vakgebied of business. En wij met onze kennis van digital.

Altijd met het doel de gebruiker de beste digitale ervaring te geven. Resulterend krachtige sites, in­tel­li­gen­te apps en snel­groei­en­de platforms.Drie keer ja? Dan zit je bij Connect Holland goed. En kun je ons helpen met onze missie: or­ga­ni­sa­ties helpen bij de digitale trans­for­ma­tie van hun dienst­ver­le­ning in een snel ver­an­de­ren­de wereld waar alles en iedereen continu verbonden is.

Zeker weten doe je het natuurlijk pas als je ons bezocht hebt. De werkplek hebt gezien en de sfeer geademd. Je bent van harte welkom voor en kop koffie en een ontspannen kennismakingsgesprek.   

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Kratonkade 9, 3024 ES, Rotterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite