No items found.
No items found.

Communicatie Team

plus

Full service communicatie, reclame bureau.

Profile

No items found.
Een goed begin
is het halve merk.
Wij zijn ervan overtuigd dat communicatie een duurzaam contact moet zijn met de mogelijkheid tot interactie. In een wereld die dagelijks innovaties, trends, updates en sociaal maatschappelijke veranderingen kent, lossen wij elk communicatievraagstuk op met een schaalbaar plan van aanpak. Wij noemen dit ‘responsive strategy’. Dus welk nieuw communicatiemiddel morgen ook het levenslicht zal zien, uw communicatieplan ontwikkelt zich naadloos mee.

Het wij gevoel mag een ons-je meer zijn!
Een communicatiebureau. Dat zijn wij. En of het nu gaat om de introductie van een nieuw product, het intern enthousiasmeren van medewerkers, het verhogen van de verkoop of de herpositionering van uw organisatie of merk, op ons kunt u altijd rekenen! Kleine of grote vragen, iedere uitdaging gaan we graag samen met onze klanten aan. Dat vinden wij belangrijk! Zo is elk eindresultaat ons gezamenlijk succes!

CT. Een rond verhaal.
CT staat voor Communicatie Team. Om al onze diensten, kwaliteiten en talenten zo efficiënt mogelijk in te zetten werken wij met teams. Ons client-, coördinatie-, concept-, creatie-, copy- en content team! Zo maken wij van uw communicatie een rond verhaal waar u vierkant achter kunt staan!

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Van Tuldenstraat 7-9, 5211 TG, 'S Hertogenbosch

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies