No items found.
No items found.

Burgs Foods

plus

De eiwittransitie door krekels we gaan ervoor.

Profile

No items found.
Wij zijn een food startup die zich richt op het verwerken van krekels in producten die we in het Westen willen eten. Er is al veel media aandacht geweest in de afgelopen jaren over het eten van insecten maar dit heeft er nog niet echt voor gezorgd dat veel mensen dit eten in Europa. Dat vinden wij doodzonde want het eten van insecten heeft een gigantische potentie en als de perceptie van mensen het enige obstakel is dan gaan wij er samen met jou wat aan doen!  

Krekels hebben een goede voedingswaarde, het kweken heeft een hele kleine ecologische impact en ze smaken echt erg lekker. Bij Burgs Foods richten wij ons op het veranderen van de perceptie door het maken van vleesproducten voor lunch en avondeten die Europeanen willen eten. Daarnaast brengen wij op een positieve manier het eten van insecten onder de aandacht op evenementen en festivals.  

Wil jij werken in een jong en enthousiast team met een missie om deze nieuwe eiwitbron deel uit te gaan laten maken van ons dagelijkse dieet? Dan zijn we op zoek naar jou!

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us