No items found.
No items found.

Brandmake

plus

Brandmake is een fullservice reclamebureau. We werken vanuit Amsterdam aan branding-trajecten, contentklussen en cross-mediale campagnes.

Profile

No items found.
Brandmake is een snelgroeiend reclamebureau dat van oudsher sterk is in merkactivatie. De afgelopen jaren zijn we getransformeerd naar een fullservice reclamebureau met een breed klantenpakket. Het bedrijf is in 2017 gefuseerd met contentproductiehuis House of Content. Daardoor hebben we nóg meer klanten en expertise in ons pakhuis aan het Entrepotdok in Amsterdam. Je werkt in een team met ervaren jongens en rookies met een frisse kijk op eigentijdse communicatie. Een heerlijke mix van hardwerkende creatieve professionals. 

Brandmake maakt campagnes en commercials, schrijft teksten, bedenkt communicatiestrategieën, organiseert events, produceert communicatiemiddelen en voert webredactie. We werken voor onder andere Action, AutoTrack, Berenschot. Energiedirect.nl, FrieslandCampina, Incentro, MultiTankcard, Stage Entertainment, Stingray, Unibail Rodamco, Wereldhave, YachtCloud.    

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

, , Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies