No items found.
No items found.

Brand New Telly Industries BV

plus

BNTI streeft na om het beste creatieve bureau van Nederland te zijn. Niet door het te roepen, maar door het te bewijzen.

Profile

No items found.
Algemeen over Brand New Telly:
BNTI streeft na om het beste creatieve bureau van Nederland te zijn. Niet door het te roepen, maar door het te bewijzen. Dit doen we vanuit drie domeinen: Business, Creativiteit/Strategie & Productie. Vanuit deze drie takken realiseren we communicatie-, positionerings- en business oplossingen die waarde creëren voor bedrijven in Nederland. We werken voor bedrijven waar we een click mee hebben. Het vertrekpunt van BNTI is het ambacht productie. Slimme, mooie, goede strategieën en concepten vallen of staan bij productie en de doorvertaling ervan.
Brand New Telly is een bureau dat denkt vanuit wat mensen willen zien, lezen of horen - én waarmee een marketeer zijn doelstellingen kan realiseren. Het aanbieden van inspirerende content, via het juiste kanaal en op het juiste moment, dat is de standaard van BNTI. Het idee is om te inspireren met onze communicatie. Campagnes die niet alleen zenden, maar juist faciliteren in gespreksstof. Oplossingen die goed genoeg zijn om te bekijken of te ervaren en te delen. Wij koppelen het ambacht van ‘maken’ aan slimme denkers op creatief en strategisch vlak. Deze twee kerncomponenten worden aangevuld met business managers die in staat zijn de juiste vraagstukken onder de juiste condities te organiseren.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us