No items found.
No items found.

BLIS

plus

Wij zijn BLIS Digital, een digital agency gespecialiseerd in design thinking, digitale innovatie en data management.

Profile

No items found.
Wij zijn BLIS Digital, een digital agency gespecialiseerd in design thinking, digitale innovatie en data management. Van alles waarvoor een slimme of innovatieve online oplossing nodig is, worden wij enthousiast.

Wij geloven dat technologische innovaties komen en gaan in golfbewegingen. Sinds 2005 helpt BLIS klanten en partners de juiste golf te pakken op het juiste moment. Dit doen we met onze ruim 40 innovatie-experts, technische masterminds en creatieve koppen in vestigingen in Barendrecht en Amsterdam. 

Onze digitale producten en diensten zijn erop gericht om de corebusiness van onze klanten en partners te innoveren. Zo blijven niet alleen wij, maar ook zij in beweging. Hierbij gaan we natuurlijk voor de optimale gebruikerservaring. Daarnaast verbinden we doelgroepen aan merken, bedrijven en hun producten en diensten.

Met de juiste combinatie van bestaande en nieuwe technologie, een innovatieve aanpak, de juiste tools én natuurlijk design dat helemaal klopt, helpen wij onze klanten en partners zich te onderscheiden en succesvol te worden en te blijven in de digitale wereld.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Pesetastraat 38, 2991 XT, Barendrecht

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us