No items found.
No items found.

Big Amsterdan

plus

Een creatief bureau, gebouwd voor de wereld van vandaag en de geschikte partner voor merken met grootse plannen.

Profile

No items found.
Hallo, wij zijn Big-Amsterdam. Een creatief bureau, gebouwd voor de wereld van vandaag en de geschikte partner voor merken met grootse plannen. Met een open blik, verbeeldingskracht en vindingrijkheid bekijken we de dingen niet zoals ze zijn, maar zoals ze kunnen zijn. Groter denken dus.

Wij zijn er voor de merken die sneller willen bewegen in een voortdurend veranderende wereld. Voor merken die hun grenzen willen verruimen en met betere verhalen van meer betekenis willen zijn.

Door onze creativiteit te combineren met technologie en data zijn we in staat om op het juiste moment én op de juiste plek onze verhalen tot leven te brengen en mensen te bewegen.

We bieden innovatieve oplossingen die beter aansluiten op de nieuwe digitale wereld en creëren unieke ervaringen waarmee merken zich positief kunnen onderscheiden.

Het verhaal bepaalt welke kanalen we gebruiken. Je komt ons werk dan ook overal tegen. Onze services maken heel inzichtelijk wat we allemaal voor jou kunnen betekenen. En dat is veel meer dan je denkt!

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Keizersgracht 92 hs, 1015 CV, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite