No items found.
No items found.

BALLINNN'

plus

Het vastleggen van cultuur. Capturing Culture.

Profile

No items found.
BALLINNN’ is een online lifestyle magazine met één allesomvattend doel: Het vastleggen van cultuur. Capturing Culture. Dit doen wij door wekelijks de tofste clubfoto’s te schieten, interviews met de grote namen af te nemen en de jonge up-and-comers een platform te bieden. Wij leggen de allertofste verhalen, gebeurtenissen en happenings vast en geven  ze de aandacht die zij verdienen.

Elke week zijn wij met onze clubconnaisseurs bij de allertofste events te vinden. Events die wij vastleggen op de gevoelige plaat, waar we artiesten en influencers mee naartoe nemen en waar gegarandeerd iets te beleven is.

Met onze interviews duiken wij de diepte in met de mensen die de BALLINNN’ mentaliteit met zich meedragen: De echte go-getters, de ruwe diamantjes en de mensen die dagelijks een voetafdruk achterlaten op het cultuurlandschap.
BALLINNN’ is meer dan een online lifestyle magazine; het is een keurmerk.

Dagelijks worden we bekogeld met nieuws. Nieuwe muziek wordt gereleased, kledingcollecties worden uitgebracht en onstaan er toffe initiatieven – elke dag wordt er geschiedenis geschreven.

Die geschiedenis leggen wij vast. BALLINNN’scheidt het kaf van het koren en poogt daarna het koren op een unieke manier in het daglicht te zetten. Dankzij deze approach is BALLINNN’ ondertussen geen regular website meer. BALLINNN’ is een cultding.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us