No items found.
No items found.

B&C International

plus

B&C International is een Nederlandse onderneming die internationaal actief is op het gebied van functionele raamdecoratieproducten

Profile

No items found.
B&C International is een Nederlandse onderneming die internationaal actief is op het gebied van functionele en decoratieve raamdecoratieproducten (zoals rolgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën, plissé-, vouw-, paneelgordijnen en gordijnen). Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, België en Polen en in totaal meer dan 650 werknemers is B&C inmiddels niet meer weg te denken van de internationale markt van raamdecoratie.

B&C bedient de particuliere markt via detaillisten, de Doe-Het-Zelf markt en de projectenmarkt. B&C onderscheidt zich van haar concurrenten door haar actuele en modische assortiment, haar snelle levertijden en haar hoge leverbetrouwbaarheid. De producten worden vermarkt onder diverse private labels maar ook onder als Esprit, Joop, Lief!, Rivièra Maison, Pantone en Jan de Bouvrie e.d.

Binnen de bedrijfscultuur van B&C International staat een aantal waarden centraal, waaronder klantgerichtheid, professionaliteit, betrouwbaarheid, resultaatgerichtheid en teamgeest. Zij zijn het fundament voor de kwaliteit van werken en samenwerken binnen de organisatie en leveren daarmee eveneens een belangrijke bijdrage aan ons succes.

Bij de afdeling Trends & Design van B&C International zijn twee creatieve directors werkzaam, te weten Alex Speelman en Meindert Bos. Twee bekende namen in de interieurbranche. Ter versterking van dit creatieve team zoeken wij een collega.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Herenweg 55, 2105 MC, Heemstede

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us