No items found.
No items found.

Aventus

plus

Aventus is het regionale opleidingscentrum in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Profile

No items found.
Aventus is het regionale opleidingscentrum in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Aventus biedt beroepsonderwijs, educatie voor volwassenen en bedrijfsopleidingen. Met ruim tweehonderd beroepsopleidingen en 1.000 medewerkers is Aventus de grootste onderwijsaanbieder in de Stedendriehoek. Aventus heeft de ambitie om zich te positioneren als klantgerichte en excellente kennisorganisatie voor het opleiden in de creatieve industrie.

Aventus definieert haar missie als volgt: "Aventus laat zien hoe mooi en uitdagend beroepsgericht onderwijs is en stimuleert daarmee elke dag de groei van het individu, het bedrijfsleven en de samenleving". Toekomstgerichte vakkennis en de ontwikkeling van persoonlijke en sociale vaardigheden staan hierbij centraal. Bij het realiseren van de missie en strategie zijn de cultuurwaarden van Aventus leidend, te weten; Nieuwsgierig, Ambitieus, Samen en Aandacht.

Aventus is nu nog georganiseerd in vier onderwijssectoren: Economie & Handel, Entree & Educatie, Techniek & Mobiel en Zorg & Welzijn. Docenten vormen samen met andere operationele medewerkers resultaatverantwoordelijke teams. Daarnaast is de onderwijssector Creatieve Industrie in opbouw als aparte sector. Elk van deze teams valt onder de verantwoordelijkheid van een teammanager. De directeur van een sector geeft leiding aan een groep van teammanagers.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

, , Apeldoorn/ Deventer/ Zutphen

Postbus 387, 7300 AJ, Apeldoorn

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us