No items found.
No items found.

Amare

plus

Amare

Profile

No items found.

Amare inspireert en verbindt met muziek en dans

Amare is een internationaal cultuurhuis voor muziek en dans, midden in het culturele hart van Den Haag. Stichting Amare is verantwoordelijk voor het beheer en de programmering van dit grootste cultuurgebouw van Nederland, dat ook het huis is van het Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium. Samen bundelen we onze krachten.

Het gebouw is dagelijks geopend. Met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en meer biedt Amare ruimte aan een veelheid aan ervaringen en ontmoetingen en een levendige interactie met de stad.

Verwacht een veelkleurig muziek- en dansprogramma met een diversiteit aan stijlen uit heel de wereld. Daarnaast is er ruim baan voor opera, muziektheater en andere podiumkunsten, van amateuroptredens tot de internationale top. Ons programma staat voor artistieke vernieuwing, vakmanschap en kwaliteit voor een groot publiek.

Amare is ook een ‘third place’: een sociale omgeving naast thuis en werk. Een levendige publieke ruimte en ontmoetingsplaats voor artiesten, bezoekers, studenten en passanten met een doorlopend aanbod van gratis activiteiten. Amare is niet van ons, maar van de gemeenschap. Daarbij staat de impact van wat wij doen voorop en dat kan steeds weer anders zijn.

Welkom bij divers Amare

Amare is hét cultuurgebouw van Den Haag. We zitten midden in de stad. Den Haag is een stad vol culturen en daarom betrekken we die graag bij Amare. Je bent altijd welkom om te solliciteren bij Amare: wie je ook bent, welke leeftijd je ook hebt en welke achtergrond je ook hebt.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Spuiplein 150, 2511DG, Den Haag

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite