No items found.
No items found.

Açaico

plus

Proef de kracht van het regenwoud!

Profile

No items found.
Açaico 
Sinds 2014 importeren wij een productlijn genaamd Açaico, gemaakt van de Braziliaanse açaibes. Deze productlijn bestaat uit frozen ‘smoothie’ packs, kant en klare smoothies en sappen, açai met muesli ‘Na tigela’ en ijsjes met chocolade. Açaico is een bevroren mix van verse açaibes verrijkt met guaranasiroop. Deze authentieke Braziliaanse mix combineert de voedzame bestanddelen van de açaibesmet de stimulerende werking van de guarana, vol antioxidanten, vezels, vitaminen en mineralen. De producten bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Een combinatie die niet alleen zeer gezond, maar ook erg lekker is!   

Onze cultuur
 
De sfeer binnen Açaico is informeel en ondernemend. We streven naar maximaal succes. Als stagiaire kun je je nagenoeg 100% van je tijd bezig houden met waar je goed in bent. Açaico valt onder het bedrijf Polak & Co, een import en export bedrijf van noten, zuidvruchten, conserven, oriëntaalse artikelen en diepvriesproducten.    

Interesse? 
Stuur je CV en motivatie naar acaico@polakco.nl en kijk even op www.acaimania.nl voor meer informatie of op de social media.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Veilingweg 10, 3034 KB, Rotterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite