No items found.
No items found.

A.S. Watson (Health & Beauty Benelux) BV

plus

A.S. Watson Benelux is onderdeel van de A.S. Watson Group, de grootste internationale retailer in Health & Beauty in Azië en Europa.

Profile

No items found.
A.S. Watson Benelux is onderdeel van de A.S. Watson Group, de grootste internationale retailer in Health & Beauty in Azië en Europa. De A.S. Watson Group maakt vervolgens deel uit van het internationale concern CK Hutchison. Wereldwijd heeft A.S. Watson zo'n 12.000 vestigingen van bekende winkelformules en 13 retailmerken en bedienen we wekelijks ruim 28 miljoen klanten. Als leidende Health & Beauty retailer in de Benelux is ons credo 'We bring more to life'. Daarmee brengen we Health & Beauty voor iedereen dichterbij, met altijd méér keuze, de beste producten, de laagste prijzen en het grootste winkelnetwerk. Wij willen een glimlach brengen op het gezicht van onze klanten.

De retailwereld verandert snel en dat vraagt om passie voor het werk, betrokkenheid bij onze organisatie, teamwork met respect voor en vertrouwen in elkaar, vakkundigheid in je werk en enthousiasme voor innovatie. Iedere dag kijken we kritisch naar wat er beter kan en hoe we iedere euro zo effectief mogelijk kunnen besteden. Omdat we snel schakelen, zien we het resultaat heel snel terug in onze ruim 1.200 winkels in Nederland en België. Heb je eenmaal bij ons gewerkt, dan is geen winkelstraat ooit nog hetzelfde voor jou.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Westblaak 175, 3012 KJ, Rotterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite