No items found.
No items found.

72dpi bv

plus

72dpi wil excelleren in user interfaces, positieve gebruikerservaringen, optimale conversie en innoveren door kennis van nieuwe technieken.

Profile

No items found.
Wij zijn vriendelijke en betrouwbare, interface- en usability-experts. Wij helpen onze opdrachtgevers om hun webprojecten zo rendabel en succesvol mogelijk te maken door helder en simpel interface-ontwerp. Onze diensten genereren een substantieel beter resultaat voor onze klanten en bieden uitstekende online ervaringen voor hun klanten.
72dpi werkt in multidisciplinaire teams aan websites en online applicaties. We willen op zowel het communicatieve als technische aspect van ons vak excelleren. Daarbij geloven we in de kracht van samenwerking met de opdrachtgever en met partners. Het levert verrassende, vanuit de doelgroep en doelstellingen goed doordachte websites op. We houden van het web en de disciplines die erbij horen.
Naast een praktijk voor design en development, ontwikkelt 72dpi Products eigen applicaties die door middel van licenties in de markt worden gezet. Een voorbeeld hiervan is ’72dpi Cardware’, online software waarmee gebruikers een eigen (bank)pas kunnen ontwerpen.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Veembroederhof 115, 1019 HD, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us